InterspaceБаза на знаењеНовостиПоследни настаниВпечатоци на Interspace од AI Tech Summit 2023
Povrzani sodrzhini
Dokumentacija
Klaud
Komunikacii
Hosting
My Interspace
Tehnichki statii
Tutorijali
Nauchi
Novosti
Aktuelni novosti
Posledni nastani
Поврзани содржини
Документација
Клауд
Комуникации
Хостинг
My Interspace
Технички статии
Туторијали
Научи
Новости
Актуелни новости
Последни настани
02-Окт-2023
Vpechatoci na Interspace od AI Tech Summit 2023
Spoj na inovacii i veshtini. Spodeluvanje megju vizioneri, profesionalci i ostanati prestavnici od dinamichniot svet na AI
Sodrzhinata e dostapna samo na angliski jazik.
We’ve just rounded off our participation at the AI Tech Summit in Skopje from 29-30 September 2023. It was an exciting hub filled with tech enthusiasts, industry pros, and experts, all discussing the impact of AI in transforming various sectors like finance and law, making them more streamlined and reliant on data.

Our mission at Interspace was to dive deep into conversations about the revolutionary possibilities of AI and cloud tech. Innovation is our game, with many clients already utilizing AI on our solid and expandable cloud infrastructure. Being there, interacting with tech aficionados, and sharing thoughts on how Interspace can fast-track AI projects was truly exhilarating!

Our stand was a hotspot for enlightening conversations, focusing on how Interspace can play a key role in many tech journeys. Our team was ready to listen and share, highlighting the adaptability, expandability, and support for AI initiatives that our platform offers.

Meeting with pros and fans keen on unlocking the potential of AI had us excited about the progress we can achieve together going forward.

For more info on what Interspace brings to the table in cloud solutions, feel free to check out our website.
Впечатоци на Interspace од AI Tech Summit 2023
Спој на иновации и вештини. Споделување меѓу визионери, професионалци и останати преставници од динамичниот свет на AI
Содржината е достапна само на англиски јазик.
We’ve just rounded off our participation at the AI Tech Summit in Skopje from 29-30 September 2023. It was an exciting hub filled with tech enthusiasts, industry pros, and experts, all discussing the impact of AI in transforming various sectors like finance and law, making them more streamlined and reliant on data.

Our mission at Interspace was to dive deep into conversations about the revolutionary possibilities of AI and cloud tech. Innovation is our game, with many clients already utilizing AI on our solid and expandable cloud infrastructure. Being there, interacting with tech aficionados, and sharing thoughts on how Interspace can fast-track AI projects was truly exhilarating!

Our stand was a hotspot for enlightening conversations, focusing on how Interspace can play a key role in many tech journeys. Our team was ready to listen and share, highlighting the adaptability, expandability, and support for AI initiatives that our platform offers.

Meeting with pros and fans keen on unlocking the potential of AI had us excited about the progress we can achieve together going forward.

For more info on what Interspace brings to the table in cloud solutions, feel free to check out our website.
Povrzani produkti
Premium Internet pristap
Internet od najvisoka klasa za profesionalni potrebi. Superiorna tochka-do-tochka optichka linija, simetrichen download i upload, neogranichen soobrakjaj, SLA dogovor i statichka IP. Direktni konekcii so vrvnite globalni provajderi. Nashata mrezhna arhitektura e so pasija dizajnirana da obezbedi konekcii so najvisok kvalitet do bilo koja destinacija vo svetot, rezultirajkji vo nesporedliva brzina na transfer i povekje stepena redundantnost.
Privatni eternet linii
Integrirajte gi LAN mrezhite na vashite kancelarii/filijali na razlichni lokacii koristejkji super brza fiber optichka mrezha koja e nezavisna od Internetot. Vospostavete dalechni direktni vrski so zagarantirana brzina megju vashite serveri, kompjuterite i drugi uredi od razlichni lokacii. Poddrzhani se povekje tehnologii kako EPL, EVPL, EPLAN, EVPLAN, MPLS i Ethernet preku SDH/SONET.
Dedicirani serveri
Dedicirani serveri na visoka klasa na hardver od priznaeni vendori. Hostingot e vo nashi data centri, ovozmozhuvajkji ni celosna kontrola za obezbeduvanje postojan kvalitet i dostapnost 24/7/365. Izbor na primarni data centri i disaster recovery data centar lociran na bezbedna dalechina. Kontrola na napojuvanje (resetiranje, iskluchi/vkluchi) i besplaten KVM-preku-IP, dostapni 24/7 na eden klik, vkluchuvajkji i opcija za startuvanje/instalacija na vashi ISO zapisi.
Elastichen Klaud VPS
Elastichen Klaud VPS pretstavuva virtuelna mashina koja raboti vrz napredni klaud i mrezhni tehnologii, nudejkji znachitelni prednosti vo sporedba so tradicionalniot VPS hosting i nepobedliv odnos na cena so performansi. Postavete OS so aplikacii za samo 1 min. Na eden klik avtomatski bekapi, snapshoti i disaster recovery replika, zachuvani vo drug data centar na bezbedna dalechina. Nova gen na AMD EPYC, ultra brzi NVMe diskovi, dedicirani konekcii i besplatna privatna mrezha.
Поврзани продукти
Премиум Интернет пристап
Интернет од највисока класа за професионални потреби. Супериорна точка-до-точка оптичка линија, симетричен download и upload, неограничен сообраќај, SLA договор и статичка ИП. Директни конекции со врвните глобални провајдери. Нашата мрежна архитектура е со пасија дизајнирана да обезбеди конекции со највисок квалитет до било која дестинација во светот, резултирајќи во неспоредлива брзина на трансфер и повеќе степена редундантност.
Приватни етернет линии
Интегрирајте ги LAN мрежите на вашите канцеларии/филијали на различни локации користејќи супер брза фибер оптичка мрежа која е независна од Интернетот. Воспоставете далечни директни врски со загарантирана брзина меѓу вашите сервери, компјутерите и други уреди од различни локации. Поддржани се повеќе технологии како EPL, EVPL, EPLAN, EVPLAN, MPLS и Ethernet преку SDH/SONET.
Дедицирани сервери
Дедицирани сервери на висока класа на хардвер од признаени вендори. Хостингот е во наши дата центри, овозможувајќи ни целосна контрола за обезбедување постојан квалитет и достапност 24/7/365. Избор на примарни дата центри и disaster recovery дата центар лоциран на безбедна далечина. Kонтрола на напојување (ресетирање, исклучи/вклучи) и бесплатен KVM-преку-IP, достапни 24/7 на еден клик, вклучувајќи и опција за стартување/инсталација на ваши ISO записи.
Еластичен Клауд ВПС
Еластичен Клауд ВПС претставува виртуелна машина која работи врз напредни клауд и мрежни технологии, нудејќи значителни предности во споредба со традиционалниот ВПС хостинг и непобедлив однос на цена со перформанси. Поставете OS со апликации за само 1 мин. На еден клик автоматски бекапи, снапшоти и disaster recovery реплика, зачувани во друг дата центар на безбедна далечина. Нова ген на AMD EPYC, ултра брзи NVMe дискови, дедицирани конекции и бесплатна приватна мрежа.


Нашата веб страна користи колачиња. Ако продолжите со нејзино користење, се согласувате да користиме колачиња и ги прифаќате нашите Правни информации.    Разбирам